Om Prominia

OM-PROMINA-HEADERUpptäck våra osötade och naturliga proteinpulver; nyheten Natur Perfekt Fitness Whey Protein och vår populära Mamma Perfekt Fitness Protein. Produkterna är framtagna av proteinexperter och finns i flera lyxiga varianter. Det perfekta valet för dig som vill visa omtanke om dig själv, dina nära och din omvärld!

Med våra proteinpulver är det enkelt att fylla på med bra energi utan syntetiska tillsatser såsom sötningsmedel och E- nummer. Så att du får ut maximalt av dina träningsresultat. Våra produkter kan exempelvis användas som ett smart mellanmål och både före och efter träning.

MAMMA PERFEKT FITNESS PROTEIN- DIN SUPERHJÄLTE BÅDE INNAN OCH EFTER GRAVIDITETEN. Vår osötade serie Mamma Perfekt Fitness Protein fungerar förberedande och är utmärkt att använda då syftet är att tappa ett par kilon innan man går in i en planerad graviditet. Då det finns starka skäl att välja en hälsosam livsstil i detta skede, eftersom fetma och övervikt kan innebära en ökad risk för graviditetsdiabetes och blodtryckssjukdomar inklusive havandeskapsförgiftning (preeklampsi) samt en tuffare förlossning för kvinnan.

ETT GENUINT PROTEINPULVER FÖR MEDVETNA KONSUMENTER!
Vi vänder oss till medvetna konsumenter som vi vet kräver mycket av ett proteinpulver – det ska vara naturligt, utan tillsatser och konstgjorda sötningsmedel, smaka gott och ge kraft och energi och ett fantastiskt resultat på kroppsformen. Vi hade själv dessa krav och genom vår samlade erfarenhet och passion utvecklade vi dessa två naturliga serier, när vi inte kunde hitta det perfekta helhetskonceptet på butikshyllorna. I en tid när allt fler konsumenter kräver naturliga och ärliga produkter är vårt proteinpulver ett förstahandsval för att hitta en sund och hälsosam livsstil!

Playful mother with cute childMADE IN SWEDEN= KORTARE TRANSPORTER=MINDRE KOLDIOXIDUTSLÄPP!
Passionen att skapa det perfekta proteinpulvret är vårt viktigaste drivkraft och det är vår största vilja är att ständigt utvecklas i enlighet med rådande tidsanda. Men trots detta är företagets kärna alltid densamma- en produkt som tillverkas i Sverige, och vars innehåll baseras på de allra finaste, naturliga råvarorna och självklart livsmedelskontrollerat in i minsta led!

NATURLIGT PROTEINPULVER UTAN SUKRALOS MED FLERA!
Vi undviker alla onödiga tillsatser och sötningsmedel som återfinns i majoriteten av proteinpulver idag.

Prominia är ett lokalt familjeföretag, som har sitt säte i Knivsta utanför Uppsala. Verksamheten bygger på de viktiga grundvärdena; Kärlek till vår natur, ansvar för kommande generationer och de senaste nyheterna inom livsmedelsbranschen. Vi önskar dig varmt välkommen till Prominia!

Minna och Johan Bengtsson
Grundarna av Prominia